Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Erlend Osnes – Av familiære årsaker

30. mars 2017 kl 18:00 - 23:30

Erlend Osnes
«Av familiære årsaker»
– ekstraekstraekstrashow kl. 18 – UTSOLGT
– ekstraekstraekstraekstrashow kl. 20.45

Suksessen fortsetter: Etter fire utsolgte hus er det klart for et aller siste ekstrashow med Erlend i Oslo!

«Av familiære årsaker» er Standup-komiker Erlend Osnes, kjent fra NRK P3, sitt første soloshow og lar deg ta del i komikerens reise fra deprimert mann med et utfordrende forhold til alkohol og fram til hverdag som komiker på scene og radio. Showet handler om vanskelige valg innen rus, familiebånd og om å søke positivitet. Ærlig, personlig og tidvis mørkt, men alltid morsomt.

Osnes er en historieforteller av rang. Leveringen sitter så godt at man kunne banne på at han bare prater i vei. Tekstene er særdeles morsomme. Med «Av familiære årsaker» tar Osnes et langt steg opp mot humorstjernehimmelen.
Adressa – Terningkast 5

Det er så deilig når humor er mer enn øyeblikkets latter. Når det går an å si noe mer enn «han var morsom», når showet er over. Om Erlend Osnes går det an å si at han har en utpreget sans for presisjon, kreative språkbilder, at han er et dramaturgisk talent og besitter en fortellergave. Dessuten er han utvilsomt morsom.
Avisa Nordland – Terningkast 5

Erlend Osnes er en dønn ærlig komiker. Nærheten og intimiteten i forestillingen forteller at dette er en komiker som vil noe mer enn bare det å komme seg opp og frem og skaffe seg et navn. Osnes vil fortelle historier og han gjør det med stor fortellerglede. Responsen fra publikum vitner om at han har en formel som funker.
Bodø Nu – Terningkast 5

Bill. kr. 250,-/220,- (student) + bill.avg. 18 år leg. Dørene åpnes kl. 18.00. Showstart kl. 19.00.

Detaljer

Dato:
30. mars 2017
Tid
18:00 - 23:30
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/538191596391082

Sted

Rockefeller / John DEE / Sentrum Scene
Badstugata 2
Oslo, 0183 Norway