Hopp til innholdet
Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Konsert: Fine Blend

2. juni 2023 kl 20:00 - 20:30

Fine Blend er blitt 10 år og har gledet mange drammensere med sin sang gjennom disse årene.
Gruppa består av 8 håndplukkede sangere med lang fartstid som korister og solister. Musikkinstrumenter er vel og bra, men for sangere er stemmen det gjeveste instrumentet. Og med 8 stemmer kan man skape fine melodiføringer og fete klanger.. Grupper som Real Group og Swingle Singers var hovedinspirasjon da gruppen ble tuftet for 10 år siden, men etter hvert har nye kule acapella-grupper sprengt grenser og vist at man kan imitere både blåsere, strengeinstrumenter og perkusjon.
Fine Blend har latt seg inspirere av gammelt og nytt og fremfører en «fin blanding» av låter som spenner fra jazz og blues til pop og klassisk. Her er alt fra Beatles og Stevie Wonder til Sigvart Dagsland. Og dette serveres med en håndfull lun humor. Gjennom nitidig øving og perfeksjonering har gruppa klart å skape mange fine konsertøyeblikk og høstet godord fra begeistrede publikummere.
– Målet vårt er å gi publikum en god opplevelse som lagres lenge på den musikalske harddisken, sier Per Roar Ekeland som sammen med Geir Rolfsnes har ledet gruppa fra den spede starten og frem til i dag.
Arrangementet er gratis og en del av Kulturnatt Drammen

Detaljer

Dato:
2. juni 2023
Tid
20:00 - 20:30

Arrangør

Kulturnatt Drammen

Sted

Union Scene
Grønland 60
Drammen, 3045
+ Google-kart