Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Konsert: Rikke Normann

24. mai 2019 kl 22:30 - 23:00

Rikke Normann har lenge vært Norges mest ettertraktede vokalist og korist og har turnert med storheter som Jarle Bernhoft, Sivert Høyem, Madcon, Markus & Martinus og Amanda Tenfjord. I over 10 år har hun levd av musikken og samtidig finansiert og sluppet tre soloalbum med påfølgende musikkvideoer og konsertvirksomhet. Rikke gjør alt selv som en komplett en-kvinnes-produksjonsselskap. Nylig slapp Rikke sitt tredje studioalbum, «35», produsert av Christian Engfelt, et album som definerte et nytt kapittel i hennes allerede lange karriere som musiker.

Både som låtskriver og liveartist overbeviser Rikke stort med sterke
melodier, personlige tekster med en ektefølt sårbarhet i stemmen, som er sjelden her til lands.

På singelen “Fragile” fra det nye albumet gjester Jarle Bernhoft både på vokal og gitar. Singelen «Fire» fikk mye oppmerksomhet for den nydelige musikkvideoen med den pensjonerte danseren Ingunn Rimestad i hovedrollen. Låten “I Belong” er også plukket ut som finalist i en stor internasjonal låtskriverkonkurranse, hvor bla Tom Waits er dommer, etter å ha kjempet mot over 19 tusen andre låter.
Rundt slippet av albumet arrangerte og gjennomførte Rikke selv
stuekonsert-turnéen «35» der hun spilte i nettopp 35 stuer rundt om i landet i løpet av seks uker. Turnéen strakk seg fra Nord-Norge, via
Lofoten og Sjøvegan, Bergen og helt ned til Kristiansand og Søgne.
Rikke var selv cateringansvarlig, sjåfør, lydmann og management, i
tillegg til å spille konsertene.

I konsertsammenheng tilbyr Rikke en fantastisk pakke, enten det er solo eller med band. Gjennomsolid vokal, nær og personlig historieformidler, og smittende entusiasme som sammen garanterer en sjelden musikalsk opplevelse som sitter i lenge.

Detaljer

Dato:
24. mai 2019
Tid
22:30 - 23:00
Kategori for Arrangement:

Arrangør

Kulturnatt Drammen
Epost
0

Sted

Hos Solveig
Grønland 48
Drammen, Buskerud 3045 Norge
+ Google-kart