OM KULTURNATT

Hva er Kulturnatt?
Kulturnatt er en kveld og natt der byen fylles med spennende kulturaktiviteter og arrangementer for store og små! Målet er å vise fram alt det spennende kulturlivet Drammen kan by på, og gi publikum en mulighet til å bli kjent med nye steder, gamle og nye kulturuttrykk – helt gratis! Kulturnatt arrangeres hver vår, og er en dugnad mellom profesjonelle og frivillige kulturaktører i Drammen.

Når og hvor?
Kulturnatt 2024 vil foregå fredag 24. mai Påmeldingsfrist for arrangører er 22. mars. Meld inn ditt innslag her. 

Pris/billetter:
Alle arrangementene er gratis, og du trenger ikke billetter. Noen av arrangementene har begrenset kapasitet, og da er det førstemann til mølla for å få plass.

Hvem er Kulturnatt Drammen?
Kulturnatt er et samarbeidsprosjekt mellom en rekke kulturaktører i Drammen. Hvem som deltar endres litt fra år til år, og vi tar gjerne i mot flere arrangører og programinnslag.

Styret i Kulturnatt Drammen består av: Marit Stokkenes, Rune Valle Tangen, Tore Narverud, Gunnar Grinaker, Christin Hoff og Christin Bastiansen.

Styret har overordnet ansvar for utvikling av konseptet, koordinering av alle arrangementer og markedsføring av programmet.

Kan jeg ta med barna på Kulturnatt?
Ja, på kulturnatt er det noe for alle! Vi har egne arrangementer spesielt rettet mot barn mellom kl 16-18, men også senere på kvelden vil det være noen arrangementer som passer for de yngre.

Kan jeg bli arrangør?
Vi ønsker alle nye arrangører velkommen, og ønsker oss en bredde av kulturuttrykk for både store og små. Les mer om å bli arrangør, og ta kontakt med oss på denne siden. 

Kulturnatt støttes av Drammen Kommune, Musikkontoret ØKS og Union Eiendomsutvikling.