OM KULTURNATT

Hva er Kulturnatt?
Kulturnatt er en kveld og natt der byen fylles med spennende kulturaktiviteter og arrangementer for store og små! Målet er å vise fram alt det spennende kulturlivet Drammen kan by på, og gi publikum en mulighet til å bli kjent med nye steder, gamle og nye kulturuttrykk – helt gratis! Kulturnatt arrangeres hver vår, og er en dugnad mellom profesjonelle og frivillige kulturaktører i Drammen.

Når og hvor?
I 2019 arrangeres Kulturnatt fredag 24. mai, og programmet går fra kl 16-03. Noen aktører har åpent hele kvelden, mens andre har enkeltarrangementer. Målet er at alle aktivitetene skal være i gangavstand til hverandre. Programmet legges ut på hjemmesiden og facebooksiden vår i løpet av mars og april hvert år. Trykte programmer med kart finner man i byen ca 3 uker før Kulturnatt.

Pris/billetter:
Alle arrangementene er gratis, og du trenger ikke billetter. Noen av arrangementene har begrenset kapasitet, og da er det førstemann til mølla for å få plass.

Hvem er Kulturnatt Drammen?
Kulturnatt er et samarbeidsprosjekt mellom en rekke kulturaktører i Drammen. Hvem som deltar endres litt fra år til år, og vi tar gjerne i mot flere arrangører og programinnslag.

Arbeidsgruppen for Kulturnatt Drammen består av: Ingvild Myklebust og Gunnar Grinaker (ØKS), Marit Stokkenes (Interkultur), Tore Narverud (Drammen Scener) og Ida Klingvall (Drammens Museum).

Arbeidsgruppen har overordnet ansvar for utvikling av konseptet, koordinering av alle arrangementer og markedsføring av programmet.

Kan jeg ta med barna på Kulturnatt?
Ja, på kulturnatt er det noe for alle! Vi har egne arrangementer spesielt rettet mot barn mellom kl 16-18, men også senere på kvelden vil det være noen arrangementer som passer for de yngre.

Kan jeg bli arrangør?
Vi ønsker alle nye arrangører velkommen, og ønsker oss en bredde av kulturuttrykk for både store og små. Les mer om å bli arrangør, og ta kontakt med oss på denne siden. 

Kulturnatt støttes av Drammen Kommune og ØKS – Østafjelske kompetansesenter for musikk.