Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

De Madrigale – en silodebut #2

20. mai 2022 kl 20:00 - 20:30

En silo er kanskje ikke det mest prosaiske stedet for et vokalensemble å ha sin debut i, men når du opplever den sobre, vare klangen i dette sirkelrunde rommet, forstår man plutselig hvorfor!
Spennende og gode klanger kan man finne på overraskende steder. De Madrigale har sunget sammen siden 2019, men har så langt aldri opptrådd som komplett gruppe, takk til en pandemi vi ikke sier navnet på lenger.
Vokalensemblet De Madrigale består av dedikerte sangere som har frekventert hverandre gjennom ulike sangprosjekter og prosjektkor i Eiker og Drammensdistriktet i en årrekke. Ideen og opptakten til dette ensemblet skjedde gjennom utallige møter og intens øving opp mot framføring av Bachs Mattheuspasjon i Vilnius i 2019.
De Madrigale samles for å synge, harmonisere og framføre i første rekke renessansemusikk (madrigaler++), men kan fort finne på å synge både middelalder, barokk og annet når vi får lyst. Vi synger fordi det er gøy, og fordi vi tenker at noen innimellom har lyst til å høre på fin musikk.
Sangere:
Sopran: Tone Elisabeth Nygård
Mezzosopran: May Britt Hjortland
Alt: Ingunn Endrestøl
Alt: Julia Skalska
Tenor: Jørn Hogne Kristoffersen
Tenor: Lars Gulbrandsen
Bass: Sverre Nygård
Bass: Roar Berget
Konserten foregår i den runde siloen foran Drammensbiblioteket. 

Detaljer

Dato:
20. mai 2022
Tid
20:00 - 20:30
Kategori for Arrangement:

Sted

Siloen
Grønland 58
Drammen, Buskerud 3045 Norge

Arrangør

Kulturnatt Drammen
Epost
0