Hopp til innholdet
Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

Konsert: Mío

24. mai kl 23:00

MÍO kommer til Kometen i Drammen!
MÍO har markert seg som en av undergrunnens største live-opplevelser. Med et energisk show og en rå frontvokalist med enorm stemmeprakt som griper tak i lytteren og nekter å gi slipp, har Folkrock gruppa imponert på scener over hele landet og på festivaler som Midgardsblot og Telemarkfestivalen.
Bandet har skapt et unikt og friskt take på folkrock – som de selv liker å kalle «Folk ‘n’ Roll». MÍO henter rik inspirasjon fra både norsk rock og punk, samt norsk folkemusikk. Fuzzet felespill og trollbindende vokal slås sammen med et stort arsenal av folkeinstrumenter, jazzinspirert rytmeseksjon, melodisk bass og ekspressiv gitar. Hardtslående – uten å miste balansen med sine dynamiske sider.
Det Oslo-baserte bandet albumdebuterte med “Ingen tid å miste” sommeren 2023, til stor hyllest og positive omtaler. Musikken ble blant annet omtalt som: “rastløs folkrock fra og for en kaotisk verden, med virtuose detaljer og en innfallsvinkel til råskapen i det musikalske forelegget som sprenger alle rammer!” av Dagsavisens musikkanmelder Mode Steinkjer.
MÍO sin musikalske verden og deres liveopptredener kan kalles et «fenomen», og det har satt bandet på kartet som et av Norges mest spennende og lovende up-and-coming band. I år er de ute på veien igjen med ny musikk – og alle anbefales å bli med på eventyret!
KULTURNATT // MÍO // GRATISKONSERT
Kometen
Fredag 24.mai
22:30 // 20år
Konsertstart 23:00

Detaljer

Dato:
24. mai
Tid
23:00
Kategori for Arrangement:

Sted

Kometen
Strømsø torg 4
Drammen, Norge
+ Google-kart