Hopp til innholdet
Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Kulturnatt for barn: Union Scene for barn

2. juni 2023 kl 16:00 - 18:00

Kreative krefter har gått sammen for å skape et flott kulturprogram for barn under Kulturnatt.
USFB kulturnatt:
Ta med deg barna på spennende kulturopplevelser og gjør deg klar for Kulturnatt på Union Scene for barn kl. 16 – 18.
Her blir det konsert, tegnebord, Brødrene Løvehjertes eventyrtunnel hos Brageteatret, papirblomst verksted med Buskerud Kunstsenter og ellers leker, kafé og en aldeles god start på fredagskvelden.
Vi et mega fornøyd med årets program og alt er selvfølgelig gratis!
BRAGETEATRET:
Brødrene Løvehjertes eventyrtunnel
Bli med til Nangijala, på den andre siden av stjernene! Vi må bare gå gjennom eventyrtunnelen, så er vi der.
I Nangijala er det ennå leirbålenes og eventyrenes tid, og de som bor der får være med på spennende ting fra tidlig om morgenen til sent på kveld. Man kan klatre i trær, ri i galopp over engene på sin egen hest, eller bare sitte ved en liten elv og fiske. I Kirsebærdalen bor Sofia, verdens snilleste dame. Er vi heldige så treffer vi henne der, og får høre om alt det spennende som skjer i landet på den andre siden.
Eventyrtunnelen starter ved Brageteatret, og en tur til Nangijala tar ca 10 minutter. Vi reiser dit flere ganger mellom kl 16:00 og 18:00, så alle som vil får bli med!
BLACKBOX:
Marihøne Airlines tar dere må en turbulent reise kl 1700 inne i blackboxen. Forestillingen er gratis og best for barn fra 3 år og oppover. NB: Begrenset med plasser.
Bli med på en flytur med Marihøne Airlines Vi lover en turbulent reise gjennom store luftlommer, urytmiske krumspring og en sky av forvirring.
En konsert med Marihøne Airlines er en kabaretkonsert med teatralsk balkanjazz, improvisasjon, skeive rytmer, raske temposkift, dramatiske overganger, barnlig glede og høy energi. “Marihøne Airlines Gypsy Jazz Trio” beveger seg i sfæren mellom fransk django swing og balkan trad. Marihøne Airlines pilotene “Igor, Atdle og Nesa” er alle fra innlandet på Balkanhalvøya og er vokst opp med sigøynermusikk, akustiske instrumenter og raske akkorder.
Bonus: alle får et bittebittebittelite mikromini fly i gave. Det er så lite at du ikke kan se det med det nakne øye, men hvis du vil ha det, får du det.
Dette er et samarbeidsprosjekt med Interkultur og Kulturnatt Drammen.
BUSKERUD KUNSTSENTER:
Det blir «Papirblomst verksted med Anne fra Studio Peel» kl. 16-19 på Buskerud Kunstsenter.
Se mer på studiopeel.no eller instagram *studiopeel

Detaljer

Dato:
2. juni 2023
Tid
16:00 - 18:00

Arrangør

Kulturnatt Drammen

Sted

Union Scene
Grønland 60
Drammen, 3045
+ Google-kart